Aksjetrading på eToro
Nyheter

Aksjetrading på eToro

eToro utvider. Nå kan du begynne med aksjetrading på eToro. Les mer om den nye tradingtjenesten her.

Aksjetrading på eToro

eToro har lenge vært en populær markedsplass for trading med CFD. Nå har de utvidet, slik at du også kan drive med aksjetrading på eToro. Vi har undersøkt den nye tjenesten nærmere, og så langt ser det veldig bra ut. Med aksjetrading på eToro har du tilgang til aksjer som er notert på Oslo Børs, NYSE, Paris og flere andre av de største og viktigste børsene i hele verden.

En stor fordel med aksjetrading på eToro er at det ikke er noen minstekurtasje. Det gjør at tradingtjenesten passer veldig godt for nye tradere som vil trade med et mindre innskudd. Det minste innskuddet du kan gjøre på eToro er 2000 kr, slik at dette passer perfekt som en løsning for du som ønsker å prøve day trading for nybegynnere. Med flere ulike innskuddmetoder er det også trygt og enkelt å gjøre innskudd eller ta ut penger.

eToro

eToro er en trygg markedsplass for trading av aksjer og CFD. Markedsplassen er nemlig godkjent av det norske Finanstilsynet. En av de store fordelene med eToro er at det ikke koster noe å åpne konto. Du får også et eget program for teknisk analyse hvor du har gratis realtidskurser.

For å åpne en traderkonto på eToro kan du følge denne fremgangsmåten:


eToro er en multiasset-plattform som tilbyr investering i aksjer og kryptovaluta, i tillegg til trading med CFD. CFD er kompliserte instrumenter og har en høy risiko for tap av penger på grunn av høy belåning. 67 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer og om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

Teknisk analyse verktøy

eToro er godt kjent for sitt tekniske analyse verktøy. Dette koster ingenting, og du trenger heller ikke gjøre innskudd for å lage dine egne analyser. Med eToros teknisk analyse verktøy kan du lage analyser med tekniske indikatorer, tegne inn formasjoner og tekniske trender. Dette verktøyet kan gi deg tekniske signaler om når du bør kjøpe eller selge aksjer.

Instrumenter

Som nevnt kan du drive trading på nett med ekte aksjer på eToro, men dette er langt fra den eneste tjenesten de tilbyr. Fra tidligere har eToro tilbudt CFD-trading. Disse kontraktene lar deg inngå shorthandler og bruke gearing. Du kan trade CFDer på indekser, råvarer, valuta og aksjer.