Kryptovaluta tilbake til gamle topper
Nyheter

Kryptovaluta tilbake til gamle topper?

Den siste tiden har kryptovaluta steget kraftig. Facebook blir ansett som hovedårsak. Blir det nye all time high?

250 % siden jul

2018 var absolutt ikke et godt år for tradere og investorer som hadde penger i kryptovaluta. 2019 har derimot vært mer enn brukbart. Bare siden desember 2018 har for eksempel bitcoin kurs utvikling steget med hele 250 %. Likevel, med en kurs på rundt 12000 USD er det fortsatt et stykke igjen til all time high.

Facebook

2019 har som nevnt vært et godt år for kryptotradere. Kursene har jevnt og trutt steget. Men, det er spesielt i det siste at kursene virkelig har begynt å skyte i været. Årsaken til dette er at krypto igjen har inntatt forsidene igjen. Spesielt er det faktum at Facebook skal lansere sin egen kryptovaluta som får pressen til å rydde forsidene.

facebook libra crypto

Navnet på Facebook kryptovaluta er Libra, og Facebook har allerede oppgitt hvem de kommer til å samarbeide med. Spotify, VISA og MasterCard er alle med på satsningen. VISA og MasterCard skal være spesielt involvert i utviklingen av Calibra, som er Libras wallet.

Ny all time high for kryptovaluta?

Etter planen skal Libra lanseres i løpet av 2020. Først blir den en begrenset lansering som kun skjer i noen få utvalgte land. Det er ingen tvil om at frem til den tid vil det være mye fokus på krypto. Dette kan være en viktig kursdriver som kan sende krypto mot nye høyder. For tradere som har drevet med krypto i lengre tid er det en kjensgjerning at kursene går i all time high, for så å kræsje. Ofte vil nye all time highs være langt over den forrige. Dette har vi sett flere ganger tidligere, og sjansen er absolutt til stede for at dette skal kunne skje igjen.

bitcoin kurs utvikling kryptovaluta trading cfd eksempel

Hvordan trade kryptovaluta?

Det er flere måter å trade krypto på. Et eksempel er CFD. Contract For Difference lar deg trade alle de største og viktigste typene av kryptovaluta. Dersom du ønsker å lære mer om dette kan du lese mer om hvordan trade CFDer.

Et annet alternativ er å bruke en nettmegler som tilbyr trading av vanlig kryptovaluta. Et godt eksempel på dette er eToro. eToro er kjent som en av de største handelsplassene for CFD på aksjer, indekser, råvarer og valuta. For rundt 2 år siden begynte de også å tilby handel med kryptovaluta på nett.